Kausi startattu naisten osalta

04.10.2022

Tänä vuonna naisten joukkueen pelimatkat suuntautuvatkin Etelä-Suomeen. Syynä tähän on Kaakkois-Suomen sarjatoiminnan loppuminen. Joukkue kuitenkin otti paikkakunta muutoksen ilolla vastaan ja edessä on nyt uusiin pelipaikkoihin ja joukkueihin tutustuminen.


RUSKEASUO 2.10.2022

ÅIF II - Crackers 0-5

Crackers - Old Stars 2-2

Turnaukseen lähdettiin pienellä mutta tiiviillä ryhmällä. Ensimmäisessä pelissä pallo pomppi mukavasti joukkueelle ja ottelun tasaisuus ei aivan välity lopputuloksesta. Joukkueen tärkein lenkki, maalivahti Heidi, onnistui mainiosti.

Toisessa pelissä paineltiin tasaisissa merkeissä loppuun asti ja hieman tuuriakin tarvittiin, että lopun tilanteista selvittiin tasapelillä.

"Vähän rupesi kunto loppumaan tänään pelatuissa peleissä. Muutoin oli sellaista mitä nyt ensimmäisestä turnauksesta näin kesän jälkeen voi odottaa. Oltiin matkassa kahdeksalla pelaajalla ja puolet ensimmäistä kertaa joukkueen mukana. Kokemusta kuitenkin joka pelurilta löytyy . Suunnitelmissa on nyt vielä harjoitellakin pari kertaa ennen seuraavaa turnausta, niin uskotaan, että ainakin peli tästä paranee, kunto tuskin", taustoilta kerrotaan.

Crackersin joukkueessa on tällä hetkellä 12 pelaajaa, joten vielä mukaan mahtuu. Joukkueen pelaajat ovat pelanneet eri sarjatasoilla takavuosina ja pelaajia löytyy akselilla Lappeenranta - Kotka - Helsinki. Yhteisiä treenejä ei koko ryhmällä kauden aikana päästä pitämään, tärkeämpää onkin viettää mukavaa aikaa yhdessä pelin merkeissä.

Seuraava turnaus pelataan 23.10. Sipoossa.

Luo kotisivut ilmaiseksi!