Crackersilla on kaudella 2019-20 kaksi joukkuetta SSBL:n sarjoissa

Viime kaudella D-tyttöjen sarjassa pelannut joukkue on nyt vuoden vanhempi. Vuoden tauon jälkeen myös naisten joukkue taas mukana kilpasarjoissa.

Seuran tyttöjoukkueista C-tytöt pelaavat Kaakkois-Suomen, Savo-Karjalan sekä Pohjois-Suomen yhteisessä lohkossa 1.Lohkossa on yhteensä 8 joukkuetta. Naisten lohko 5 muodostuu myös kahdeksasta joukkueesta. Naisten sarjan pelit pelataan ensimmäistä kertaa 3 x 15 min tehokkaalla peliajalla.

Naiset kaudella 2019-2020

Crackersin naiset pelasivat Salibandyliigaa kaudella 2015-16.

Salibandyliigakauden jälkeen Crackers naiset nähtiin SSBL:n sarjassa kaudella 2017-18. Tästä vuoden tauko ja taas ollaan mukana sarjapeleissä. Nyky joukkue on täynnä nuoria pelaajia, parilla kokeneemmalla pelaajalla vahvistettuna. 

Nyt mukana oleva joukkue koostuu nuorista pelaajista. Joukkueen keski-ikä on 16,3 vuotta ja nuorimmat pelaajat ovat vasta 12 -vuotiaita. Mukana on myös Salibandyliiga kaudelta pari pelaajaa kokemusta jakamassa.

Joukkuetta valmentaa Toni Huopainen.


Tulospalvelu

Naisten pelit ja tulokset löytyvät täältä.


C-tytöt kaudella 2019-2020

Seuran vauhdikkain ja äänekkäin ryhmä koostuu lähes 20 -päisestä tyttöryhmästä.

Lain parissa jo useamman vuoden olleet tytöt lähtevät nyt ensimmäiseen C-tyttöjen kauteensa. Viime kaudella D-tyttöjen aluesarjassa hienosti viidenneksi sijoittunut ryhmä on harjoitellut hyvin läpi kesän ja on valmis kauden koitoksiin.

Kaakkois-Suomen aluesarjassa pelataan ensin kaksinkertainen alkusarja ja josta voittajat jatkavat valtakunnallisiin karsintoihin ja pääsevät haastamaan SM-sarjassa pelaavat joukkueet.

Joukkuetta valmentaa Toni Huopainen.


Tulospalvelu

C-tyttöjen pelit ja tulokset löytyvät täältä.

Luo kotisivut ilmaiseksi!