Uutiset

Naisten salibandyn MM-kilpailut starttaa tänään 27.11. Kisat pelataan tällä kertaa Ruotsissa, Uppsalassa. Joukkueita on mukana 16. Crackersissa pelaava, kokenut Liina Luih, edustaa Viron maajoukkuetta MM-tasolla kolmatta kertaa. Puolustajan paikalla pelaava Liina on tehnyt näissä otteluissa tehot 2+1=3.

Crackersin hallitus kutsuu seuran jäsenet sääntömääräiseen vuosikokoukseen perjantaina 21.5.2021. Kokous alkaa klo 18 ja se pidetään Fransmannin Messi-kabinetissa (Keskuskatu 21, Kotka).

Viime kaudella Crackers naiset palasivat SSBL:n sarjoihin mukaan uudella ja nuorella joukkueella. Joukkueen runko pysyy hyvin kasassa ja hakusessa on myös muutamia uusia pelaajia. Valmennukseen on tulossa paluumuuttaja, kun muutaman välivuoden jälkeen Timi Laine palaa takaisin joukkueen taustoille.

Läpi kesän hyvin harjoitellut C-tyttöjen joukkue aloittaa kautensa tulevana viikonloppuna Mikkelissä. Ohjelmassa on kaksi kovaa ottelua joista ensimmäinen on paikalliskamppailu Pyhtään Yrityksen kanssa ja jälkimmäinen kotijoukkue Hatsinaa vastaan.