Uutiset

Pelit jatkuivat Sipoossa sunnuntaina 23.10. Vastustajia ei oltu aikaisemmin kohdattu joten mielenkiintoisia pelejä oli luvassa. Mielenkiintoa lisäsi myös se, että Crackersin naisten joukkueen mukana oli uusia pelureita joiden kanssa ei ole vielä aikaisemmin päästy yhdessä pelaamaan.

Tänä vuonna naisten joukkueen pelimatkat suuntautuvatkin Etelä-Suomeen. Syynä tähän on Kaakkois-Suomen sarjatoiminnan loppuminen. Joukkue kuitenkin otti paikkakunta muutoksen ilolla vastaan ja edessä on nyt uusiin pelipaikkoihin ja joukkueihin tutustuminen.

Naisten salibandyn MM-kilpailut starttaa tänään 27.11. Kisat pelataan tällä kertaa Ruotsissa, Uppsalassa. Joukkueita on mukana 16. Crackersissa pelaava, kokenut Liina Luih, edustaa Viron maajoukkuetta MM-tasolla kolmatta kertaa. Puolustajan paikalla pelaava Liina on tehnyt näissä otteluissa tehot 2+1=3.

Crackersin hallitus kutsuu seuran jäsenet sääntömääräiseen vuosikokoukseen perjantaina 21.5.2021. Kokous alkaa klo 18 ja se pidetään Fransmannin Messi-kabinetissa (Keskuskatu 21, Kotka).

Viime kaudella Crackers naiset palasivat SSBL:n sarjoihin mukaan uudella ja nuorella joukkueella. Joukkueen runko pysyy hyvin kasassa ja hakusessa on myös muutamia uusia pelaajia. Valmennukseen on tulossa paluumuuttaja, kun muutaman välivuoden jälkeen Timi Laine palaa takaisin joukkueen taustoille.

Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Läpi kesän hyvin harjoitellut C-tyttöjen joukkue aloittaa kautensa tulevana viikonloppuna Mikkelissä. Ohjelmassa on kaksi kovaa ottelua joista ensimmäinen on paikalliskamppailu Pyhtään Yrityksen kanssa ja jälkimmäinen kotijoukkue Hatsinaa vastaan.

Luo kotisivut ilmaiseksi!