Naisten sarjapelit jatkuivat Sipoossa

24.10.2022

Pelit jatkuivat Sipoossa sunnuntaina 23.10. Vastustajia ei oltu aikaisemmin kohdattu joten mielenkiintoisia pelejä oli luvassa. Mielenkiintoa lisäsi myös se, että Crackersin naisten joukkueen mukana oli uusia pelureita joiden kanssa ei ole vielä aikaisemmin päästy yhdessä pelaamaan.

SIPOO 23.10.2022

Crackers - Helsinki United Akatemia 10-0

SB-Pro III - Crackers 1-5

Otteluista irtosi molemmista numeroissa melko selvät voitot, mutta pelin sisällä ehti tapahtua yhtä sun toista. Maalissa Heidi pelasi jälleen vahvasti ja mahdollisti joukkueelle täyden pistepotin. Uudet kasvotkin osoittautuivat kaikki pelinaisiksi, joten joukkue sai kaivattuja jalkoja ja tulivoimaa mukavasti lisää.

"Ei olla tällä kokoonpanolla oltu aikaisemmin kertaakaan yhdessä, joten päivä meni pitkälti toisiin tutustuessa ja siinä sivussa vähän myös yhteistä peliä koitettiin kehittää. Kokeneita pelaajia kuitenkin kaikki, niin se mikä tänään joukkuepelissä vastustajille hävittiin, pystyttiin yksilöinä paikkaamaan. Onneksi tässä on vielä paljon pelejä ja kautta jäljellä. Pyritään ryhmänä tiivistymään ja nautitaan salibandyn pelaamisesta yhdessä."

Seuraavaksi pelataan 20.11. Myllypurossa.

Luo kotisivut ilmaiseksi!