Naisten joukkueen kuulumisia

27.05.2020

Viime kaudella Crackers naiset palasivat SSBL:n sarjoihin mukaan uudella ja nuorella joukkueella. Joukkueen runko pysyy hyvin kasassa ja hakusessa on myös muutamia uusia pelaajia. Valmennukseen on tulossa paluumuuttaja, kun muutaman välivuoden jälkeen Timi Laine palaa takaisin joukkueen taustoille.

"Hakusessa on ryhmä joka haluaa mennä eteenpäin, huumoria unohtamatta. Ollaan taas täällä Kotkassa innostuttu tästä hommasta uudelleen ja tarkoitus on parina seuraavana vuonna rakentaa polku meidän pelaajille kohti kansallista kärkeä. Kesän yli harjoitellaan ja pyritään jatkamaan siitä mihin nousujohteisella keväällä päädyttiin", Timi valottaa suunnitelmia.

Naisten lisäksi sarjaan viime kauden tapaan lähtee myös seuran C-tytöt (s. 2005 ja nuoremmat). Joukkue on hyvin pysynyt kasassa ja joukkueen toimintaa lähennetään ennestään naisten joukkueen kanssa.

"Viime kaudelle osa tytöistä harjoitteli jo naisten mukana ja tällä kaudella tätä toimintaa myös jatketaan. Otetaan kuitenkin reilusti aikaa tälle. Tyttöjen kanssa opetellaan askel askeleelta mitä vaatii urheileminen SM-tasolla. Yhteisharjoitukset käynnistyvät ja päästään näkemään miten omatoimijaksolla on innostuttu treenaamisesta", Timi jatkaa.

Naisten ja tyttöjen joukkueisiin mahtuu vielä mukaan. Pelaamisesta ja/tai harjoittelu mahdollisuudesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä: timi_laine@hotmail.com tai puhelimitse 045 639 6319.

Lisäksi seura perustaa kesän ja alku syksyn aikana pari uutta harjoitusryhmää. Tavoitteena on muodostaa ryhmiä myös nuoremmille  pelureille.

"Meillä on poikkeuksellinen tilanne edellisiin kausiin. Ohjaajat ja valmentajat ovat valmiina. Nyt vain pelaajat puuttuu. Aikaisempina vuosina on ollut paljon kysyntää nuoremmille ryhmille, mutta emme ole pystyneet siihen ohjaajapulan takia vastaamaan. Tulevalle kaudelle kuitenkin uusia ryhmiä saadaan jalkeille ja aloittavista ryhmistä ilmoitellaan kesän aikana", Timi lopuksi kertoo.

Luo kotisivut ilmaiseksi!